Hockey toernooi Veteranen en Veterinnen hockeytoernooi Veluws Bier & Bubbels

Datum 25 juni 2016 om 09:30 Hockey toernooi Veteranen en Veterinnen hockeytoernooi Veluws Bier & Bubbels
Aantal dagen 1 dagen
Locatie Hockeyclub Epe
Doelgroep Veteranen en Veterinnen
Website www.mhcepe.nl


bericht Bericht bij Hockey toernooi

Mixed Hockey Club Epe organiseert op zaterdag 25 juni het Veluws Bier & Bubbels Toernooi. Dit is een hockeytoernooi voor Veterinnen en Veteranen. Inschrijven kan vanaf 12 spelers, inclusief keeper met uitrusting.
Het belooft een fantastische dag te worden vol met sportieve activiteiten, heerlijk eten, drinken en als afsluiting een knallend feest met live muziek. Op deze dag zal er vooral fanatiek gehockeyd worden, daarnaast zijn er ook nog enkele andere sportieve uitdagingen aan het programma toegevoegd. Dit toernooi is uniek in noord en oost Nederland, schrijf je snel in, want …vol is vol!

Doelgroep
Veterinnen en Veteranen spelend in de 1ste, 2de en 3de klasse van de KNHB. Het Veluws Bier & Bubbels toernooi is een recreatief toernooi waarbij gezelligheid voorop staat, maar waar WEL alle ingeplande wedstrijden worden gespeeld. Ieder team wordt geacht zelf een scheidsrechter te regelen.

Programma zaterdag
Iedereen is welkom vanaf 09.30 uur. Wij starten het toernooi met overheerlijke taart en bubbels.
S ’middags zal iedereen worden voorzien van een heerlijke lunch. Na afloop van de wedstrijden en de prijsuitreiking zullen wij met elkaar het glas heffen. Het diner zal worden verzorgd door de beste cateraar uit de regio. Na een dag intensief hockeyen zullen wij afsluiten met een bruisend feest. Wij zorgen voor de ultieme feestlocatie, super sfeer en live muziek. De band “Bad Habits” zal een geweldig muzikaal optreden verzorgen, het enige wat de aanwezigen dan nog moeten doen is genieten en feesten. Om 24.00 uur zal iedereen gelukkig, voldaan en vermoeid huiswaarts of naar het hotel terugkeren (zie de speciale aanbieding van het Princess Hotel in Epe).

Weekendje weg met je TEAM!
Wil je samen met je teamgenoten genieten van een ontspannen ‘’4de helft’’. Wij hebben een geweldige deal kunnen sluiten met het Princess Hotel in Epe. Voor slechts
€ 75,00 euro per persoon heb je een fantastisch toernooi, inclusief een overnachting in een twee persoonskamer, dit in een vier sterren hotel en op zondagochtend een uitgebreid ontbijt!
Wie wil dit nu niet..? Reageer snel, want het aantal kamers is beperkt. Kijk voor meer informatie op www.princesshotelepe.com.

Kosten
De kosten voor het hockeytoernooi bedragen € 40,00 per persoon. Inschrijven kan pas vanaf 12 personen per team. Extra deelnemers/toeschouwers opgeven is mogelijk, hiervoor zijn extra kosten € 40,00 per persoon.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door een mail met je gegevens en de gegevens van je team te sturen naar veluwsbierenbubbelstoernooi@mhcepe.nl. Na de inschrijving wordt deze door MHC Epe bevestigd. Na de bevestiging kan het inschrijfgeld worden overgemaakt naar rekeningnummer NL 97 RABO 0152612386 ten name van MHC EPE onder vermelding van je teamnaam en deelname Veluws Bier & Bubbels Toernooi.

Betaling
De betaling dient op uiterlijk 16 mei te zijn ontvangen op het bovenstaande bankrekeningnummer. Na betaling is de inschrijving pas definitief en kijken wij uit naar je komst.

Vegetariërs
Ben je een vegetariër of heb je speciale dieetwensen laat het ons weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Hotelaanbieding tijdens het Veluws Bier & Bubbels Toernooi

Het ‘’Veluws Bier & Bubbels Toernooi’’ heeft speciaal voor de deelnemers aan het toernooi een forse korting geregeld op de kamerprijzen bij het Princess Hotel in Epe. Hierdoor is het zeer aantrekkelijk om als team een aantal kamers te boeken, zodat je heerlijk uitgerust op zondag weer huiswaarts kunt gaan.

De speciale kamerprijzen zijn per nacht, inclusief het uitgebreide ontbijtbuffet en exclusief €2,50 per persoon gemeentelijke heffingen.

Deze aanbieding geldt alleen voor de nacht van 25 op 26 juni 2016 en geldt tot uiterlijk 2 mei 2016.

Eenpersoons kamer
Comfortabele en sfeervol ingerichte kamer. Badkamer met douche en toilet. Voorzien van televisie, telefoon en gratis wifi. De kamer in combinatie met de rustige ligging van het hotel staan garant voor een goede nachtrust.
Speciale toernooiprijs: € 69,00 per nacht per kamer (incl. btw).

Tweepersoons kamer
Comfortabele en sfeervol ingerichte kamer. Badkamer met douche en toilet. Voorzien van tweepersoonsbed of twinbedden, televisie, telefoon en gratis wifi. De kamer in combinatie met de rustige ligging van het hotel staan garant voor een goede nachtrust.
Speciale toernooiprijs: € 75,00 per nacht per kamer (incl. btw).

Bent u geïnteresseerd in een kamer voor deze nacht, dan kunt u de kamers reserveren via het Booking Office via 0800- PRINCESS of via reserveringen.epe@princesshotels.nl o.v.v. deelname aan het hockeytoernooi van hockeyclub Epe.

Adres Hotel:
Princess Hotel Epe
Dellenweg 115
8161PW Epe
www.princesshotelepe.com

Reacties

  • 29 apr 2016 om 13:32 Ans van Wijk Ans van Wijk

    Nu twee jaar geweest, echt een geweldig toernooi! Goede organisatie, heerlijk eten & drinken en een mooi feest met een TOP band.. Echt een aanrader!

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard

map Waar ligt hockeyclub Epe?

Sponsors