Hockey toernooi Haagse Hockey Open

Datum 13 mei 2016 om 17:00 Hockey toernooi Haagse Hockey Open
Aantal dagen 3 dagen
Locatie Hockeyclub Groen Geel
Doelgroep Senioren, studenten, veteranen
Website http://www.haagsehockeyopen.nl/


bericht Bericht bij Hockey toernooi

Het leukste pinkstertoernooi van Nederland! Van 13 t/m 15 mei staat de Haagse hockeyclub Groen Geel in het teken van hockey, feest en gezelligheid met dit jaar het thema: Ik hou van HHO-lland! Omdat je je oranje pakje in de zomer niet aan kan tijdens het EK geven wij jou de kans om toch nog dat leuke Bavaria jurkje aan te trekken of rond te lopen met je mooie brulshirt en een wuppie in je haar.

Nog meer redenen om dit jaar mee te doen aan de HHO:
- Hockeyen tegen teams vanuit verschillende landen
- De zaterdagavond act is altijd een hit!
- Die van de zondag ook
- Dames / Heren / Gemengde teams, alles is mogelijk
- Je bepaalt zelf hoeveel wedstrijden je speelt
- De catering is al jaren van topkwaliteit
- En natuurlijk is het een mooie afsluiter van het seizoen, om nog een keer met je team vol los te gaan op de verschillende hitjes van DJ Funky Town.

Slapen op Groen Geel, prijzen en meer informatie:
Om het extra makkelijk voor jou en je team te maken bieden we ook dit jaar legertenten aan. Daarnaast is het ook mogelijk om in een KarTent te slapen. Wij zetten de tent voor je op, jij hoeft alleen maar je matrasje en slaapzak te regelen. Check onze website voor meer informatie over de Kar- en legertenten. Hier vind je ook de kosten van het toernooi, het programma van het weekend en het formulier zodat je je kan inschrijven.

Reacties

  • 05 jan 2020 om 12:22 Astrid Agerskov Astrid Agerskov

    In het weekend van 29, 30 en 31 mei 2020 zal op hockeyclub Groen-Geel het senioren hockeytoernooi van het jaar plaatsvinden: de Haagse Hockey Open (HHO)! Dit driedaagse toernooi staat bekend om zijn feesten en gezelligheid, waar ook soms een potje hockey wordt gespeeld. Inschrijven kan met een team vanaf 12 personen, waarbij het hockeyniveau en geslacht geen rol speelt. Tot 1 april kan er genoten worden van een vroegboek korting dus schroom niet en schrijf je in!

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard

map Waar ligt hockeyclub Groen Geel?

Sponsors