Princess T-14 500

Hockeyreviews Princess T-14 500

De Princess T14 500 is de schoen van Pricess die speciaal ontworpen is voor Teun de Nooijer.


Eigenschappen Princess T-14 500

Type Hockeyschoen
Prijs € 99.95
Url http://www.princesssportsgear.com/

foto's Foto's Princess T-14 500

 
Design/Uiterlijk
De Princess T14 500 is de schoen van Pricess die speciaal ontworpen is voor Teun de Nooijer. De schuine oranje strepen op de achterkant van de schoen geven deze een snel en sportief uiterlijk met, in het geval van de oranje kleur, een duidelijke Nederlandse tint. De schoen is in twee kleuren verkrijgbaar: oranje en blauw. Hiermee zal je moeten zorgen dat deze schoen perfect bij jouw tenue past!

Materiaal
De T500/T14 is ontwikkeld in samenwerking met Hi-Tec en Teun de Nooijer. In de schoen komt al hun ervaring, techniek en innovatie op het gebied van hockeyschoenen samen. Met de vele gebruikte technologische hoogstandjes als verbeterde grip, ademende binnenkant, verstevigde voorkant om je tenen te beschermen, speciale grip die er voor zorgt dat het gemakkelijker is om te stoppen en draaien... Wij zien deze schoen wel zitten :)

Gebruik
Een perfecte schoen voor hockeyers die hoge eisen aan zichzelf en hun materiaal stellen. Door de vele technieken is de pasvorm bijzonder comfortabel en biedt deze ook genoeg bescherming.

Opvallend
Het meest opvallende aan deze schoen is natuurlijk dat de beste hockeyer ter wereld hiermee speelt dus dat zegt genoeg over de kwaliteit van deze schoenen.

Prijs
Voor slechts 99,95 is deze schoen van jou! Bekijk op www.princesssportsgear.com waar je deze schoen kunt kopen bij jou in de buurt of bestel 'm online op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

  • 29 feb 2012 om 09:43 Jelle Jelle

    Klinkt een beetje als reclame, hebben jullie hem uberhaupt wel aangehad of zijn jullie alleen naar de site gesurfd? Kom op stelletje luilakken, nu eens doen wat jullie claimen, schoenen aan, 3 weken ermee trainen en spelen en dan een echte review!

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard