Princess T-14 7 ster

Hockeyreviews Princess T-14 7 ster

De Princess T14 is de stick van Teun de Nooijer.


Eigenschappen Princess T-14 7 ster

Type Hockeystick
Prijs € 200
Url http://www.princesssportsgear.com/

foto's Foto's Princess T-14 7 ster

 
Design/Uiterlijk
De Princess T14 is de stick van Teun de Nooijer waar hij al jaren mee speelt en waar hij ook in 2012 tijdens de Olympische spelen mee zal hockeyen. De stick is daarom ook mooi oranje met een zwarte grip. De stick heeft dus een vrolijk Hollands uiterlijk!

Materiaal
Deze Princess T14 is een 7 ster, wat inhoudt dat deze voor 90% uit Carbon bestaat wat de stick erg sterk en stijf maakt. Dit is het hoogste percentage Carbon binnen de Princess Range. Ook voelt deze erg licht aan maar dat komt ook door het soort Carbon wat er is gebruikt; Toray Carbon uit Japan.

Slaan/Pushen
Het is natuurlijk geen toeval dat 's werelds beste hockeyer voor juist deze stick heeft gekozen en dat is te merken ook. De stick slaat perfect doordat deze erg stijf is en doordat de stick erg licht aanvoelt is het gemakkelijk om hiermee kleine passeerbewegingen te maken. Voor een middenvelder/spits een perfecte stick naar ons idee.

Opvallend
Het meest opvallende aan deze stick is natuurlijk dat de beste hockeyer ter wereld hiermee speelt dus dat zegt genoeg over het gebruik van deze stick.

Prijs
Voor slechts 200,00 is deze stick van jou! Bekijk op www.princesssportsgear.com waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Voor de professionele hockeyers is het raadzaam een ander (zeem)gripje er overheen te leggen zodat de grip wat dikker wordt en niet uit je handen glijdt. Deze kun je goedkoop online bestellen op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

  • 16 feb 2013 om 16:42 Miel Miel

    waar zit het balanspunt in deze stick?

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard