Princess T-14 5 ster

Hockeyreviews Princess T-14 5 ster

Het design van de Princess 5 ster is lekker Hollands: een combinatie van rood, wit en blauw.


Eigenschappen Princess T-14 5 ster

Type Hockeystick
Prijs € 160,00
Url http://www.princesssportsgear.com/

foto's Foto's Princess T-14 5 ster

 
Design/Uiterlijk
Het design van de Princess 5 ster is lekker Hollands: een combinatie van rood, wit en blauw. De zwarte grip maakt de stick mooi af waardoor deze er vrolijk maar professional uitziet.

Materiaal
De Princess 5 ster zit qua materiaal gebruik in het midden van de gehele collectie. De stick bevat 50% Carbon wat een mooi percentage is voor de gemiddelde hockeyer. Een hoog Carbonpercentage is goed voor een harde slag maar ook lastig te bedienen.

Slaan/Pushen
Het percentage Carbon is voor de meeste hockeyers ideaal en dat ondervond onze redactie ook. Doordat er niet heel veel Carbon in zit hou je nog steeds de feeling met de bal maar kun je toch zonder al te veel oefening een harde slag eruit krijgen. Ook deze Princess voelt weer lekker licht aan door de verdeling van het gewicht (veelal bovenin) waardoor ook het scoopen ook erg gemakkelijk gaat. Een echte allrounder binnen het hockeysegment.

Opvallend
Wat opvallend te noemen is, is dat Princess een mooie allround stick heeft weten te maken tegen een mooie prijs. Met deze stick zal elke hockeyer mee uit de voeten kunnen!

Prijs
Voor slechts 160,00 is deze stick van jou! Bekijk op www.princesssportsgear.com waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Voor de professionele hockeyers is het raadzaam een ander (zeem)gripje er overheen te leggen zodat de grip wat dikker wordt en niet uit je handen glijdt. Deze kun je goedkoop online bestellen op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard