Gel-Lethal mp4 Men

Hockeyreviews Gel-Lethal mp4 Men

De ASICS Gel Lethal MP4 voor mannen ziet er uit als een sterke robuuste schoen


Eigenschappen Gel-Lethal mp4 Men

Type Hockeyschoen
Prijs € 84,95
Url http://www.asics.nl/hockey/products/gel-lethal-mp4-men/

foto's Foto's Gel-Lethal mp4 Men

 
Design
De ASICS Gel-Lethal mp4 voor mannen ziet er uit als een sterke robuuste schoen. Door de zwart witte kleur is deze schoen goed te combineren met alle soorten tenues. Wanneer je van meer kleur houdt is deze schoen ook te verkrijgen in: zwart, rood en zilver en rood, wit en zwart. Voor elk wat wils!

Materiaal
De Gel units van deze ASICS zijn strategisch in de tussenzool geplaatst om maximale schokabsorptie te bieden. De gel in de hak is zichtbaar.
Tevens is in de tussenzool een Trusstic versteviging aangebracht waardoor de voet niet te veel draait, wat knieblessures voorkomt. Door de speciale EVA tussenzool wikkelt de schoen zich snel af waardoor het lopen minder energie kost.

Gebruik
Een prima allround schoen en een goede keuze voor wie voor een mooi prijsje een goede schoen wil! Deze stabiele schoen heeft dezelfde zool als de Gel-Blackheath. Dus met de grip zit het ook wel goed.

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard