Stag Matrix 6000

Hockeyreviews Stag Matrix 6000

Dit is een van de topmodellen van Stag.


Eigenschappen Stag Matrix 6000

Type Hockeystick
Prijs € 149,95
Url http://www.staghockey.com/

foto's Foto's Stag Matrix 6000

 
Design/Uiterlijk
De Matrix 6000 is een stijlvolle stick. De stick is bordeauxrood met zilver. Je kunt door een “raampje” de structuur van het carbon er doorheen zien wat er gaaf uitziet. De witte grip wat bijna elke stag heeft maakt het helemaal af.

Materiaal
De Stag matrix 6000 bestaat voor 60% uit Carbon en dat maakt dat de stick dan ook wordt bestempeld als “extreme” stijf binnen de Stag modellen. De buiging van de stick is 25 mm en maakt gebruik van de C-bow buiging wat inhoudt dat de buiging in het midden zit. De haak is de MAXI 45 graden haak.

Slaan/Pushen
Dit is een van de topmodellen van Stag. Een extreme stijfheid maakt het mogelijk dat je hard kunt slaan met deze stick maar dat vergt wel even wat oefening. De kromming van de stick bevindt zich precies in het midden maar deze kromming is op dit punt wel 25mm! Voor een verdediger is dit zeker één van de beste keuzes die je kunt maken gezien de harde ballen die je ermee kunt geven. De 45 graden MAXI haak geeft ook de ultieme controle over de bal waardoor een behendige spits met een goede slag ook zeker tevreden zal zijn over deze stick.

Opvallend
De structuur van het carbon wat te zien is door het "raampje" is een leuke toevoeging van Stag waardoor je zeker veel indruk zal maken op je teamgenoten!

Prijs
Voor slechts 149,95 is deze stick van jou! Bekijk op www.staghockey.com waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Voor de professionele hockeyers is het raadzaam een ander (zeem)gripje er overheen te leggen zodat de grip wat dikker wordt en niet uit je handen glijdt. Deze kun je goedkoop online bestellen op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard