Stag Helix 4000 L-Bow

Hockeyreviews Stag Helix 4000 L-Bow

De stick is erg geschikt voor de sleeppush.


Eigenschappen Stag Helix 4000 L-Bow

Type Hockeystick
Prijs € 119,95
Url http://www.staghockey.com/

foto's Foto's Stag Helix 4000 L-Bow

 
Design/Uiterlijk
Deze Stag Helix 4000 L-Bow heeft een zwarte haak en dit loopt over in een witte steel en een witte grip. Door het gebruik van maar 2 kleuren ziet de stick er professioneel uit en kun je hier zeker mee aankomen! De witte grip is misschien niet erg praktisch maar ziet er wel mooi uit.

Materiaal
Deze Stag bestaat voor 40% uit Carbon en bevat een hoge stijfheid. Ook is de stick voorzien van de carbon dyneema matrix. De stick heeft een L-Bow buiging van 23 mm. De haak is de steeds populairder wordende MAXI-hook.

Slaan/Pushen
De stick is erg geschikt voor de sleeppush. Dit komt door de L-Bow buiging van de stick. Dit houdt in dat de kromming zich aan het eind van de stick bevindt waardoor je de bal op het eind van de sleeppush nog extra vaart kan meegeven zodat deze echt wordt gelanceerd. De stijfheid van 40% is niet erg veel en dat maakt het wat lastiger om er heel hard mee te slaan. De MAXI hoek in de haak geeft veel controle over de bal. Deze stick is in onze ogen dan ook uitermate geschikt voor een strafcornerspecialist en voor een middenvelder gezien de controle over de bal.

Opvallend
Het bijzondere aan deze stick is zeker de L-Bow kromming: het is misschien even wennen met pushen maar dit maakt de stick wel erg geschikt voor een scoop & sleeppush

Prijs
Voor slechts 119,95 is deze stick van jou! Bekijk op www.staghockey.com waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Voor de professionele hockeyers is het raadzaam een ander (zeem)gripje er overheen te leggen zodat de grip wat dikker wordt en niet uit je handen glijdt. Deze kun je goedkoop online bestellen op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

  • 06 jun 2015 om 21:47 Gerrit van boom Gerrit van boom

    Ik hockey op hoog niveau dus ik moet hard kunnen slaan ik ben een jongen maar kan het wel hard slaan?? en hoe zit het de controle?

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard