ModelHockey Chronos DF

Hockeyreviews ModelHockey Chronos DF

De looks van de stick doen niet vermoeden dat het om een stick gaat uit het topsegment!


Eigenschappen ModelHockey Chronos DF

Type Hockeystick
Prijs € 189,95
Url http://www.modelhockey.eu/

foto's Foto's ModelHockey Chronos DF

 
Design/Uiterlijk
Voor de dames onder ons een stick met een leuk en opvallend uiterlijk: de stick heeft een witte grip en is verder geheel paars! Het uiterlijk ziet er dus bijzonder uit maar dat zijn de specificaties ook!

Materiaal
Deze Chronos bestaat voor maarliefst 100% uit carbon! Verder heeft deze stick een Low Bow wat inhoudt dat de kromming van de stick helemaal onderin zit.

Slaan/Pushen
Als je de stick voor het eerst ziet denk je dat het gaat om een stick in het beginners segment maar niks is minder waar. Doordat deze stick geheel uit carbon bestaat is het een stick die alleen weggelegd is voor de professionele hockeyer. De stick is prima om mee te scoopen, sleepen en pushen vanwege de lage kromming. Wat betreft het schot is dit zeker even wennen maar al gauw merk je dat je hier erg hard en precies mee kunt slaan

Opvallend
De looks van de stick doen niet vermoeden dat het om een stick gaat uit het topsegment maar dit is wel zeker het geval! Voor de betere speelster zeker een aanrader! Uniek is dat het mogelijk is dat de stick voorzien kan worden van een naam/nummer. Hiermee kan je je stick dus personaliseren!

Prijs
Voor slechts 189,95 is deze stick van jou! Bekijk op www.modelhockey.eu waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Voor de professionele hockeyers is het raadzaam een ander (zeem)gripje er overheen te leggen zodat de grip wat dikker wordt en niet uit je handen glijdt. Deze kun je goedkoop online bestellen op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard