Mercian 004 Pro Line

Hockeyreviews Mercian 004 Pro Line

Wat ons betreft een goede combinatie van materialen voor de middenvelder/spits die op een wat hoger niveau actief is.


Eigenschappen Mercian 004 Pro Line

Type Hockeystick
Prijs € 200
Url http://www.mercianhockey.com/

foto's Foto's Mercian 004 Pro Line

 
Design/Uiterlijk
De Mercian sticks zien er dit jaar weer strak uit. Deze 004 Pro Line uit het topsegment is zwart met blauw en het logo is in de stick verwerkt. Verder heeft deze stick een zwarte grip.

Materiaal
Deze stick bestaat uit een aantal verschillende materialen: 70% carbon, 15% fibreglass, 10% Basalt en 5% kevlar. Verder heeft deze stick een normale haak en weinig buiging welke gelijkmatig verdeeld is.

Slaan/Pushen
Wat ons betreft een goede combinatie van materialen voor de middenvelder/spits die op een wat hoger niveau actief is. Een redelijk hoog carbon% met nog een aantal andere materialen maakt het dat deze stick een prima schot heeft maar ook nog erg soepel is. Door de gelijkmatig verdeelde buiging is een harde flats prima te doen en ook is het balgevoel goed in balans. Een prima stick dus voor een middenvelder die alle technieken moet kunnen hanteren en evengoed een hard schot wil hebben. Wat betreft de sleeppush vonden wij dit niet de ideale stick.

Opvallend
De goede combinatie van de materialen maakt de stick een prima koop voor de gevorderde middenvelder of spits

Prijs
Voor slechts 200,- is deze stick van jou! Bekijk op www.mercianhockey.com waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Voor de professionele hockeyers is het raadzaam een ander (zeem)gripje er overheen te leggen zodat de grip wat dikker wordt en niet uit je handen glijdt. Deze kun je goedkoop online bestellen op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard