The Indian Maharadja Nanga Peak

Hockeyreviews The Indian Maharadja Nanga Peak

Deze stick uit het basis/midden segment is een prima keuze voor de hockeyer die al een aantal jaar op hockey zit.


Eigenschappen The Indian Maharadja Nanga Peak

Type Hockeystick
Prijs € 125
Url http://www.theindianmaharadja.nl/

foto's Foto's The Indian Maharadja Nanga Peak

 
Design/Uiterlijk
Deze stick heeft een opvallend uiterlijk: er is een houtprint op afgebeeld wat er erg leuk uitziet! Verder is de bolle kant van de stick geheel zwart met wat blauwe accenten. Weer eens wat anders maar zeker leuk!

Materiaal
Hoewel de stick eruit ziet alsof deze van hout gemaakt is, is dit gelukkig niet het geval. Deze nieuwe serie binnen het aanbod van The Indian Maharadja is gewoon gemaakt van de nieuwste materialen en de stick die wij hebben getest bevat 50% Carbon. Ook deze stick heeft een backhand protection en is voorzien van een 25 mm gelijkmatig verdeelde kromming.

Slaan/Pushen
Deze stick uit het basis/midden segment is een prima keuze voor de hockeyer die al een aantal jaar op hockey zit. Je kunt hier prima mee slaan en pushen maar door de 50% carbon kun je hier ook nog eens hard mee slaan. Wat ons verder nog opviel is dat door de gelijkmatige kromming een strakke flats ook goed te doen is! Kortom een prima stick voor de gemiddelde hockeyer!

Opvallend
Opvallend is dat The Indian Maharadja in Nederland nog niet erg bekend is. In andere hockeygrootheden zoals India is dit één van de populairste merken. Onze inschatting is dan ook dat The Indian Maharadja de komende jaren ook een belangrijke speler op de Nederlandse hockeyvelden gaat worden.
Wat betreft deze stick zijn de houten looks erg opvallend en gaaf!

Prijs
Voor slechts 125,- is deze stick van jou! Bekijk op www.indianmarahadja.nl waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard