The Indian Maharadja Gravity Black

Hockeyreviews The Indian Maharadja Gravity Black

Ultiem balgevoel en een hard schot omschrijven deze stick het beste.


Eigenschappen The Indian Maharadja Gravity Black

Type Hockeystick
Prijs € 220
Url http://www.theindianmaharadja.nl/

foto's Foto's The Indian Maharadja Gravity Black

 
Design/Uiterlijk
Deze stick ziet er stijlvol en professioneel uit. De stick bestaat uit zwarte, witte en gouden accenten.

Materiaal
Het topsegment binnen The Indian Maharadja: de Gravity serie. De twee sticks uit deze serie bestaan voor maarliefst 90% uit finewoven carbon. Dit maakt de stick stijf ultra stijf en sterk. Omdat de stick zo stijf is, heeft The Indian Maharadja een shock absorption toegepast en dit is dan ook geen overbodige luxe! De kromming van 24 mm is gelijkmatig verdeeld over de stick en ook deze stick bevat backhand protection.

Slaan/Pushen
Ultiem balgevoel en een hard schot omschrijven deze stick het beste. 90% finewoven carbon kan even wennen zijn maar als je wat hoger speelt zal dit geen probleem zijn en dan heb je alleen maar profijt van de stijfheid van deze stick doordat je er erg hard mee kan slaan. De schokabsorptie werkt prima waardoor je geen zere handen krijgt van het slaan. Wat betreft het pushen is deze stick niet erg bijzonder maar wel als het gaat om het balgevoel! Kortom, voor tophockeyers een perfecte keuze!

Opvallend
Opvallend is dat The Indian Maharadja in Nederland nog niet erg bekend is. In andere hockeygrootheden zoals India is dit één van de populairste merken. Onze inschatting is dan ook dat The Indian Maharadja de komende jaren ook een belangrijke speler op de Nederlandse hockeyvelden gaat worden.
Wat betreft deze stick is 90% finewoven carbon zeker opvallend te noemen!

Prijs
Voor slechts 220,- is deze stick van jou! Bekijk op www.theindianmaharadja.nl waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard