Gryphon Pro Blade

Hockeyreviews Gryphon Pro Blade

Voor de betere middenvelder is dit een goede keus!


Eigenschappen Gryphon Pro Blade

Type Hockeystick
Prijs € 160
Url http://www.gryphonhockey.com/

foto's Foto's Gryphon Pro Blade

 
Design/Uiterlijk
De Gryphon Pro Blade is metalic grijs met wit en een witte grip. De stick straalt professionaliteit uit en dat is ook goed te merken als je eenmaal aan het hockeyen bent

Materiaal
De stick is een perfecte combinatie van materialen waaronder carbon, fibreglass & aramide. De stick is niet super stijf en heeft een redelijk lage kromming van 24,5 mm. De haak is weer de bekende MAXI haak.

Slaan/Pushen
Voor de betere middenvelder is dit een goede keus. De stick geeft enorm veel controle over de bal en door de kromming die redelijk onderin zit is een liftje of kleine hoge bal erg gemakkelijk. Het gewicht is zo verdeeld dat het zwaartepunt in het midden zit. Dit komt de balhandeling zeker ten goede dus voor technische spelers een lekkere stick. Door de kromming onderin de stick is deze stick ook erg geschikt voor de beginnende strafcornerspecialisten.

Opvallend
De enorme balcontrole viel erg in de smaak bij de redactie!

Prijs
Voor slechts 160,- is deze stick van jou! Bekijk op www.gryphonhockey.com waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Voor de professionele hockeyers is het raadzaam een ander (zeem)gripje er overheen te leggen zodat de grip wat dikker wordt en niet uit je handen glijdt. Deze kun je goedkoop online bestellen op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard