Brabo TC4.24

Hockeyreviews Brabo TC4.24

Een gemiddelde stick die prima geschikt is voor elke hockeyer!


Eigenschappen Brabo TC4.24

Type Hockeystick
Prijs € 99,95
Url http://www.brabohockey.com/

foto's Foto's Brabo TC4.24

 
Design/Uiterlijk
Deze Brabo ziet er vrolijk uit: de stick is blauw met wit en heeft een aantal rode accenten. De zwarte grip met het logo in het zilver ziet er leuk uit. Wat ons betreft een goede keus van Brabo maar oordeel zelf!

Materiaal
Deze TC4 bevat 40% carbon en een 24 mm B-curve buiging. De grip is zo gemaakt dat je wat extra feeling hebt.

Slaan/Pushen
Zoals Brabo zelf ook aangeeft is dit een stick voor de beginnende hockeyer. Wij sluiten ons hier helemaal bij aan: de stick heeft geen eigenschappen die het moeilijk maken om met deze stick uit de voeten te kunnen. De haak, stijfheid, kromming en gewicht zijn allen gemiddeld waardoor deze stick makkelijk is in gebruik.

Opvallend
Het meest opvallende aan deze stick is de prima prijs/kwaliteit verhouding. Mocht je op zoek zijn naar een prima stick voor een goede prijs kom je al snel bij deze Brabo TC4.24 uit!

Prijs
Voor slechts 99,95 is deze stick van jou! Bekijk op www.brabohockey.com waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Voor de professionele hockeyers is het raadzaam een ander (zeem)gripje er overheen te leggen zodat de grip wat dikker wordt en niet uit je handen glijdt. Deze kun je goedkoop online bestellen op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard