Brabo Pure Girl Dutch Blue

Hockeyreviews Brabo Pure Girl Dutch Blue

Zoals elk jaar heeft Brabo weer een bijzondere stick voor de dames in het assortiment. Dit jaar is dat de Pure Girl Dutch Blue geworden.


Eigenschappen Brabo Pure Girl Dutch Blue

Type Hockeystick
Prijs € 99,95
Url http://www.brabohockey.com/

foto's Foto's Brabo Pure Girl Dutch Blue

 
Design/Uiterlijk
De stick is wit met een vrolijke Delfts blauw print er op van het bekende “kussende paartje” en andere echt Hollandse afbeeldingen zoals molens, klompen, tulpen, boerderijen en koeien. Vanzelfsprekend is het Brabo logo ook in deze stijl te vinden op de steel. Weer een geslaagde stick voor een specifieke doelgroep.

Materiaal
Deze stick is speciaal ontworpen voor een bepaalde doelgroep, namelijk de recreatieve dames (jeugd). Dat is ook doorgetrokken in de materialen zoals de 40% carbon die de stick bevat. Deze eigenschappen maken de stick gemakkelijk te bedienen voor een beginnende/gemiddelde hockeyster.

Slaan/Pushen
Als je geen scoops hoeft te geven, geen sleeppushes wilt maken of keihard hoeft te slaan maar gewoon een goede basic stick zoekt is dit voor de dames een prima keuze.

Opvallend
Het design is erg opvallend: Brabo heeft wat ons betreft een goede keus gemaakt in deze “delfts blauw” edition waardoor een grote groep dames zich zeker aangesproken zal voelen! Wat wil je nog meer als jeugdspeelster dan een mooie stick met prima eigenschappen?

Prijs
Voor slechts 99,95 is deze stick van jou! Bekijk op www.brabohockey.com waar je deze stick kunt kopen bij jou in de buurt of bestel je nieuwe stick online op www.hockeyspullen.nl!

Voor de professionele hockeyers is het raadzaam een ander (zeem)gripje er overheen te leggen zodat de grip wat dikker wordt en niet uit je handen glijdt. Deze kun je goedkoop online bestellen op www.hockeyspullen.nl!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard