Dita Exa 400

Hockeyreviews Dita Exa 400

Van Dita kregen we dit jaar drie(!) sticks om aan de tand te voelen. Dit zijn de Dita Giga G3 de Dita Terra V40 en de Dita EXA 400(deze).


Eigenschappen Dita Exa 400

Type Hockeystick
Prijs € 239,95
Url http://www.dita.nl/

foto's Foto's Dita Exa 400

 
Uiterlijk
De Dita Exa 400 is een van de topmodellen van Dita. Het uiterlijk is zeer strak ontworpen. De wit/zilvere kleur geeft de stick een erg professioneel uiterlijk.

Materiaal
Met een Power Index van 10.6 is deze stick vrij stijf. Het witte grip wordt helaas vrij snel vies. Op zich is dat niet erg. Zelf hebben wij de voorkeur om een zeempje te gebruiken als grip. Deze kan je over de bestaande grip heen doen of ter vervanging.

Slaan/Pushen
De Power Index vertaald zich naar de mogelijkheid om de bal keihard te kunnen slaan. De stick ligt lekker in de hand en het straat er van af dat dit een topmodel is. De redactie vond de stick lekker spelen en door de verdeling van het gewicht voelt deze lekker licht aan waardoor het controleren van de bal makkelijk gaat.

Opvallend
Carlijn Welten van hockeyclub Laren gebruikt deze stick ook. Voor een van de redactieleden van de site is dit ook haar favoriete stick.

Samenvatting
De Dita Exa 400 is eenv an de topmodellen van Dita en dat straalt er ook van af!Door de hoge Power Index kan er keihard geslagen worden. Deze stick is uitermate geschikt voor de gevorderde speler.

Geinteresseerd in deze stick? Koop hem online mét korting bij www.hockeyspullen.nl of ga voor meer informatie naar www.dita.nl

Reacties

  • 27 dec 2017 om 01:47 Davida Davida

    Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this article plus the rest of
    the site is also really good.
    Website: Perle Bleue Visage Care Moisturise ingredienti

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard