Dita Giga G3

Hockeyreviews Dita Giga G3

Van Dita kregen we dit jaar drie(!) sticks om aan de tand te voelen. Dit zijn de Dita Giga G3 (deze) de Dita Terra V40en de Dita EXA 400


Eigenschappen Dita Giga G3

Type Hockeystick
Prijs € 99,95
Url http://www.dita.nl/

foto's Foto's Dita Giga G3

 
Uiterlijk
De Dita G3 valt direct op door zijn felle uiterlijk. Rood en heel groot "Dita" er op gedrukt.Ook is de tape rood en dit zorgt voor een mooie complete afwerking. De stick is ook in andere kleuren te verkrijgen.

Materiaal
De stick is gemaakt van full composite materiaal dus aardig sterk. Hierdoor heeft de stick een hoge power index (9.2) en is hij dus erg geschikt om hard mee te slaan. De grip was een standaard grip. We raden een zeempje hiervoor aan.

Slaan/Pushen
Voor de middenvelder en verdedigende hockeyer is deze stick geweldig. Je kunt er hard mee slaan maar hij is ook licht genoeg om een actie mee te maken. De haak is gemiddeld groot wat acties soms wat lastig maakt.

Opvallend
De stick heeft een opvallende kromming waardoor deze geschikter is om hard mee te pushen. Handig voor de sleeppush dus! De stick heeft een opvallend goeie balcontrole, iets waar je je voordeel mee kan doen!

Samenvatting
Voor middenvelders die meeverdedigen en ook hard willen kunnen slaan is dit de ideale stick. De prijs is gustig en kan dus ook als allrounder worden gebruikt. De goeie balcontrole zorgt er voor dat deze stick geschikt is voor iedereen.

Geinteresseerd in deze stick? Koop hem online mét korting bij www.hockeyspullen.nl of ga voor meer informatie naar www.dita.nl

Reacties

  • 21 aug 2017 om 22:12 AReeriebug AReeriebug

    Others is capable of doing an erection but cannot maintain it during sexual intercourse. Once you discover the best natural remedies, you can again have full power over your sexual pleasures.

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard