Princess SG9

Hockeyreviews Princess SG9

De Princess SG9 heeft een iets ander uiterlijk dan de andere Princess sticks.


Eigenschappen Princess SG9

Type Hockeystick
Prijs € 200
Url http://www.princesssportsgear.com/

foto's Foto's Princess SG9

 
Design/Uiterlijk
De Princess SG9 heeft een iets ander uiterlijk dan de andere Princess sticks. De onderkant van de stick is in twee segmenten verdeelt, een oranje gedeelte en een een wit gedeelte. Tussen deze twee delen is een witte onderbreking. Groot staat op zowel de platte kant als de bolle kant dat dit de Princess SG9 is. Het aantal sterren is een behoorlijk rijtje: 7 sterren. Een beauty!

Materiaal & Specificaties
Op het eerste gezicht lijkt dit op een stick uit het topsegement: 7 sterren en 100% carbon, 560 gram en een balancepoint 38 cm. De buiging zit redelijk onderin en is maarliefst 24 mm; alle ingredienten voor een topstick aanwezig. Het opvallende aan deze stick is dan ook dat deze 37,5 inch is! Dat is net een stukje langer dan de normale sticks en in Nederland nog niet zo erg bekend.

Pushen & Slaan
Het opvallende aan deze stick is natuurlijk de lengte! Net een stukje langer dan we gewend zijn maar daardoor wel een langere reach. Ook al is 1 inch niet heel veel, je merkt dit meteen bij het verdedigen. Dit komt natuurlijk door de extra lengte maar ook doordat de tegenstander hier geen rekening mee houdt. Een ander voordeel is dat langere spelers en speelsters iets minder hoeven te bukken wat natuurlijk erg prettig is. De keerzijde van de medaille is natuurlijk dat je timing bij het slaan iets in de knoop komt. Hier moet je in het begin zeker aan wennen dus zal het niet voor iedereen weggelegd zijn maar je went er snel aan, vonden wij. Er zijn zelfs al landen waarbij 37,5 de standaard maat is en dat is zo gek nog niet; als je jezelf aanleert om met deze maat te spelen van jongs af aan zul je enkel nog maar de voordelen van deze stick ervaren!

Opvallend
Lijkt me duidelijk: 100% carbon en de lengte (37,5inch)!

Prijs
Voor €200,- is deze stick van jou! Ga naar een hockeyspeciaalzaak in de buurt om hem zelf te testen of koop hem online als we je overtuigd hebben!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard