Princess T14

Hockeyreviews Princess T14

Dit is de stick met zowel de uitstraling als de techniek.


Eigenschappen Princess T14

Type Hockeystick
Prijs € 200
Url http://www.princesssportsgear.com/

foto's Foto's Princess T14

 
Design/Uiterlijk
De Princess T14 met maar liefs 7 sterren. Dit is de stick met zowel de uitstraling als de techniek. Een fantastische hollandse look is hier neergezet door Princess mede door het gebruik van mooie oranje tinten. De T14 heeft groot op de bolle kant staan dat het om de T14 gaat van Princess. Op de haak komt het logo van Princess zowel op de bolle als platte kant terug. De oranje look heeft een fantastisch contrast met de felle groene kleur van waterkunstgras velden. De zeven sterren passen er bijna niet meer op, zo top is deze stick!

Materiaal & Specificaties
De T14 is er 1 uit het topsegment van Princess maar dat is natuurlijk ook niet vreemd als de stick van Teun de Nooijer draagt. De stick heeft dan ook het maximal aantal van 7 sterren. De stick bestaat voor de volle 100% uit Carbon en de stick weegt 560 gram. De mal die gebruikt wordt is een mal welke een buiging van 21 mm heeft en een stukje onder het midden zet de buiging zich in. Het balancepoint is 38 cm waardoor deze stick lekker licht aanvoelt.

Pushen & Slaan
Al een aantal jaar is dit de topstick van Princess en we sluiten ons daar dan ook volledig bij aan. Op zich niet vreemd als je je bedenkt dat Teun de Nooijer zelf heeft mee geholpen om deze stick de beste specs mee te geven. Als je de bal slaat merk je meteen dat de stick erg stijf is waardoor je hard kunt slaan. De stick is wat ons betreft een echte allround stick. De stick blinkt niet uit in het scoopen of sleepen maar in de verdeling van het gewicht en daarmee de stickhandeling. Erg prettig om mee te spelen. Tot slot is ook het flatsen erg gemakkelijk omdat de kromming slechts 21 mm.

Opvallend
Opvalled is uiteraard dat dit DE stick is van Teun de Nooijer en daarmee de topper van Princess.

Prijs
Voor €200,- is deze stick van jou! Ga naar een hockeyspeciaalzaak in de buurt om hem zelf te testen of koop hem online als we je overtuigd hebben!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard