Princess SG1

Hockeyreviews Princess SG1

De Princess SG1 met vijf sterren ziet er goed uit in het rood.


Eigenschappen Princess SG1

Type Hockeystick
Prijs € 160
Url http://www.princesssportsgear.com/

foto's Foto's Princess SG1

 
Design/Uiterlijk
De Princess SG1 met vijf sterren ziet er goed uit in het rood. De SG1 heeft vele overeenkomsten met de andere Princess modellen dit jaar. Duidelijk is dat Princess een overkoepelend design heeft en met name de kleur en specificaties laat spreken. De SG1 ziet er strak uit en straalt kwaliteit uit!

Materiaal & Specificaties
De 5 ster SG1 heeft een carbonpercentage van 60%. De stick heeft verder een opvallende buiging omdat deze al vrij hoog wordt ingezet en de buiging zelf is 24,75 mm wat erg veel is. De overige specificities zijn gemiddeld te noemen, namelijk een balancepoint van 38 cm en de stick weegt 560 gram.

Pushen & Slaan
Deze stick is bedoeld voor de recreatieve hockeyer gezien de specificities. Met 60% carbon is heel hard slaan wellicht wat lastiger maar dit geeft wel wat meer gevoel mee aan een stick. Voor de jeugdspelers kan dit daarmee een ideale stick zijn. Wat leuk is aan deze stick is dat de kromming nog best flink is dus mocht je in de jeugd zitten en een hoge bal wilt geven dan is dat geen probleem met deze stick! Mocht je wat meer carbon willen om harder te slaan of juist een mindere buiging dan heeft Princess in deze range ook andere opties die wellicht beter aansluiten. Alle combinaties zijn mogelijk!

Opvallend
Opvalled is de hoge buiging en veelzijdigheid van de stick!

Prijs
Voor €160,- is deze stick van jou! Ga naar een hockeyspeciaalzaak in de buurt om hem zelf te testen of koop hem online als we je overtuigd hebben!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard