Princess Hockeyschoen T700

Hockeyreviews Princess Hockeyschoen T700

De Princess T700 ziet er fantastisch uit! De blauwe gloed komt overeen met wat het moet afstoten: water.


Eigenschappen Princess Hockeyschoen T700

Type Hockeyschoen
Prijs € 100
Url http://www.princesssportsgear.com/

foto's Foto's Princess Hockeyschoen T700

 
Design
De Princess T700 ziet er fantastisch uit! De blauwe gloed komt overeen met wat het moet afstoten: water. Mooie blauwe horizontaal geplaatste noppen aan de ene kant, en vertiaal geplaatste zwarte noppen aan de andere kant. Alles sluit naadloos op elkaar aan om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk zwakke punten zijn waar het water doorheen kan sijpelen. Een beauty!

Materiaal
Bij de T700 heeft Princess alles uit de kast getrokken! De schoen is zowel 100% waterafstotend (check: wij hebben 'm onder de kraan gehouden) en is ook nog eens in staat om volledig te kunnen ademen! Geen regenpak achtige constructie dus, maar een technisch hoogstandje! Princess heeft gebruik gemaakt van de techniek genaamd Ion-Mask om dit voor elkaar te krijgen - dat klinkt wel futoristisch he? Daarnaast droogt de schoen (van binnen) ook nog een sneller, wat ook de geur ten goede komt :) Princess is door gebruik te maken van natuurlijke materialen ook erg groen bezig - dit kunnen we alleen maar toejuichen! Er is speciaal materiaal gebruikt (TPU) om extra bescherming en minder slijtage te bieden. Nadruk wordt ook nog een gelegd op de sleepbewegingen waar deze schoen extra voor beschermd. Uiteraard is er een hielkap aanwezig om de harde knallen op te vangen en zijn de tenen top beschermd!

Gebruik
Voor de T700 gebruikt Princess de slogan "Water is no excuse..". Het is dus wel duidelijk waar deze schoen optimaal gebruikt kan worden: op watervelden! Niet alleen water valt er van af, maar de schoen blijft ook verrasend schoon. En mocht ie dan toch vies worden, dan kan je dat er gewoon afspoelen... top! Doordat de T700 erg slijtvast is gemaakt en veel ondersteuning geeft aan de hak en bescherming voor de punt vinden wij dit een absolute topper!

Prijs
Voor slechts €100 is deze schoen van jou! Ga naar een hockeyspeciaalzaak in de buurt om hem zelf te testen of koop hem online als we je overtuigd hebben!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard