Brabo Textreme Formula 1

Hockeyreviews Brabo Textreme Formula 1

De Brabo Textreme Formula 1 is een absoluut plaatje.


Eigenschappen Brabo Textreme Formula 1

Type Hockeystick
Prijs € 299,95
Url http://www.brabo.nl

foto's Foto's Brabo Textreme Formula 1

 
Design/Uiterlijk
De Brabo Textreme Formula 1 is een absoluut plaatje. Wederom heeft Brabo er voor gekozen om een zwarte ondertoon te voeren samen met groene elementen. Op de platte kant van de stick staat groot Brabo weergegeven in het groen. Dezelfde kleur groen komt ook terug in de bovenkant van de grip, die overigens verder helemaal zwart is. De haak is weer afwijkend qua kleurstelling, deze is grijs. Ook bij de Formula 1 is aan de zijkant de mate van de kromming grafisch weergegeven, een leuke touch! Op de bolle kant staat nog groot de naam van de stick: F1. Een beauty!

Materiaal & Specificaties
Deze Textreme Formula 1 maakt deel uit van de top range van Brabo en dat is ook zeker te merken aan alle specificaties. De stick is gemaakt van ultra licht carbon wat ook gebruikt wordt in de formule 1 en zelfs afkomstig is uit de laboratira van de Formule 1. De Textreme serie bestaat uit een vijftal sticks welke allemaal ontworpen zijn voor de tophockeyers onder ons. De groene F1 die wij hebben getest bestaat voor 100% uit Textreme Carbon en heeft een kromming van 24mm welke geleidelijk verdeeld is. De stick weegt slechts 559 gram en is daarmee een XL stick. Er bestaan zelfs XXLight modellen. Het balancepoint ligt op 39.5. Ook is deze stick in 37.5 verkrijgbaar.

Slaan/Pushen
De topper onder de toppers! De meeste spelers willen een zo licht mogelijke stick die zo hard mogelijk kan slaan zonder dat deze kapot gaat. Nu is dit zo'n stick die erg licht is en ook nog eens gemaakt is van het beste carbon. Daarnaast is de kromming gelijkmatig verdeeld waardoor het slaan snel onder de knie is. De kromming van 24mm is best veel maar doordat deze geleidelijk loopt heb je hier geen last van bij het flatsen. Het dribbelen met de bal bevalt ook goed vanwege de verdeling van het gewicht, hierdoor is het makkelijk de bal snel van links naar rechts te halen. Het is ook niet voor niks dat grote speelsters als Maartje Paumen zich committen aan dit merk!

Opvallend
Het kleurgebruik is opvallend te noemen maar de specificaties zijn nog indrukwekkender!

Prijs
Voor €299,95 is deze stick van jou! Ga naar een hockeyspeciaalzaak in de buurt om hem zelf te testen of koop hem online als we je overtuigd hebben!

Reacties

 • 27 okt 2018 om 19:48 VictorMet VictorMet

  Hello. And Bye.

 • 20 apr 2018 om 22:07 DavidOH DavidOH

  next time

 • 17 apr 2018 om 11:55 AbrahamTO AbrahamTO

  enything here

 • 10 apr 2018 om 14:02 DarrellFaria DarrellFaria

  Enithing I will write here later

 • 09 jun 2014 om 15:28 Poep Poep

  Veel tedure stick!

 • 09 jun 2014 om 15:28 Poep Poep

  Bla bla

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard