TK C5 Geel

Hockeyreviews TK C5 Geel

De TK Core C5 is een gele stick die mooi vormgegeven is.


Eigenschappen TK C5 Geel

Type Hockeystick
Prijs € 79,95
Url http://www.tk-hockey.com/nl/welcome

foto's Foto's TK C5 Geel

 
Design/Uiterlijk
De TK Core C5 is een gele stick die mooi vormgegeven is. Tussen de gele strepen is het carbon goed zichtbaar. De haak heeft een gele streep op de bolle kant en is aan de platte kant helemaal geel. Mooi gedaan TK! De grip is zwart als basis, met wat geel er tussen verwerkt: leuk!

Materiaal & Specificaties
De C5 is als het ware het instapmodel van TK maar dan wel in uiteenlopende modellen zodat er voor ieder wat wils is! De C5 die wij getest hebben bestaat voor 90% uit Aramide en voor 10% uit glassfibre. De kromming betreft een M-Bow waardoor deze redelijk in het midden begint.

Slaan/Pushen
De stick is een prima stick om mee te starten of voor de jongere jeugd. De M-bow zorgt ervoor dat je met flatsen en slaan geen problemen zult hebben en omdat de kromming niet zo extreem is kun je er makkelijk ballen mee stoppen en heen en weer halen. Een prima stick voor een beginnende hockeyer die goed materiaal wilt.

Opvallend
De prijs! Een stick voor nog geen 80 Euro, waar vind je die nog?!

Prijs
Voor slechts €79,95 is deze stick van jou! Ga naar een hockeyspeciaalzaak in de buurt om hem zelf te testen of koop hem online als we je overtuigd hebben!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard