Indian Maharadja Black Cap Ivoire

Hockeyreviews Indian Maharadja Black Cap Ivoire

Als je de eerste bal slaat dan merk je al meteen dat deze deel uitmaakt van het professionele segment.


Eigenschappen Indian Maharadja Black Cap Ivoire

Type Hockeystick
Prijs € 140
Url http://www.indianmaharadja.nl

foto's Foto's Indian Maharadja Black Cap Ivoire

 
Design/Uiterlijk
The Indian Maharadja Black Cap (ivoire) die we hebben gekregen ziet er erg mooi uit. Zoals de naam aan aangeeft heeft de stick een ivoren kleur. De hele bolle kant is ivoor met in het zwart de merknaam erop. De platte kant is mooi ivoor en zwart verticaal gestreept en eindigt in een zwarte haak. De voorkant van de haak is wit, een leuk zwart/wit contrast dus. Op de punt van de haak, op de bolle kant, is het Maharadja logo afgebeeld. In combinatie met de zwarte grip (met daarop ook de merknaam verwerkt) maakt deze stick een streling voor het oog.

Materiaal & Specificaties
De Black Cap serie bestaat uit een viertal sticks waarbij ze ook hier weer verschillen in het carbonpercentage netals bij de andere ranges binnen The Indian Maharadja. De stick die wij testte had 50% carbon percentage en dit is daarmee dan ook het professionele segment. Verder is er gekozen voor een maximale centrale kromming van 25 mm. Ook is de kromming bij alle varianten weer gelijkmatig verdeeld.

Slaan/Pushen
Als je de eerste bal slaat dan merk je al meteen dat deze deel uitmaakt van het professionele segment. De stijfheid is weer een stukje meer dan bij de Punjabi range & de Delhi range. Mocht je geintresseerd zijn in een flinke kromming in je stick dan is deze zeker een aanrader! Door de 25 mm rolt de bal makkelijk van je blad af en kun je veel kracht meegeven. Mocht je meer carbon in je stick willen om harder te kunnen slaan raden we je aan om de de Black Cap Black of de Sword serie eens te bekijken!

Opvallend
Iets wat niet specifiek is voor deze stick maar wel voor de range is de Limited Edition stick gebaseerd op de Maharadja uit 1981. Deze stick heeft een lederen grip, is groen en heeft een gave uitstraling. Zeker het bekijken waard!

Prijs
Voor slechts €140,- is deze stick van jou! Ga naar een hockeyspeciaalzaak in de buurt om hem zelf te testen of koop hem online als we je overtuigd hebben!

Reacties

Deze review heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard