Dita Exa 400

Hockeyreviews Dita Exa 400

Deze Dita Exa 400 straalt uit waar hij voor staat: kwaliteit & professionaliteit.


Eigenschappen Dita Exa 400

Type Hockeystick
Prijs € 239,95
Url http://www.dita-hockey.com/nl/index.html

foto's Foto's Dita Exa 400

 
Design/Uiterlijk
Deze Dita Exa 400 straalt uit waar hij voor staat: kwaliteit & professionaliteit. De stick is geheel zwart met grijs met enkele witte accenten. Dit is doorgetrokken in de grip en ziet er netjes en strak uit.

Materiaal & Specificaties
De Exa serie is de serie binnen Dita voor de absolute top. De specificaties verschillen enigszins van elkaar maar het hoge carbonpercentage zorgt ervoor dat ze min of meer over dezelfde kwaliteit en kracht beschikken. Deze Exa 400 heeft bijvoorbeeld 80% Carbon en een Powerindex van 10.60. Daarnaast is het een J-haakvorm en deze stick heeft een extra kromming in de steel.

Slaan/Pushen
Voor iemand die de corner sleept is dit een ideale stick. De kromming van de stick begint erg laat in de steel maar zet zich goed door. Hierdoor komt de bal in een versnelling waardoor je deze flink wat vaart meegeeft. Wel is het erg lastig als je nog niet erg geoefend bent. Ook bij het scoopen is deze kromming ideaal in combinatie met de 24 mm kromming. Ook aan het slaan is gedacht maar het specialisme ligt wel in het pushen vinden wij.

Opvallend
De 24 mm kromming onderaan is erg opvallend en voor een cornerspecialist ideaal! Een mooie stick uit het topsegment van Dita!

Prijs
Voor slechts €239,95 is deze stick van jou! Ga naar een hockeyspeciaalzaak in de buurt om hem zelf te testen of koop hem online als we je overtuigd hebben!

Reacties

  • 12 okt 2018 om 15:36 Betsy Betsy

    what is the height of the stick

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard