Warning

Adverteren

Alles over het adverteren op MijnHockeyteam.nlMijnHockeyteam.nl is de hockeycommunity van Nederland. Met meer dan 29.000 leden en gemiddeld meer dan 300.000 pageviews per maand bereikt u perfect uw doelgroep!
MijnHockeyteam.nl is de hockeycommunity voor hockeyend Nederland. De site is in 2007 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige site met, in de drukke hockeymaanden, meer dan 500.000 paginaweergaves per maand! Vanaf februari 2011 is de nieuwe site gelanceerd en is ons team achter de site uitgebreid dus de verwachtingen zijn hoog voor de komende jaren en we zijn dan ook nog lang niet op onze top!

Kunnen jullie aangeven wat jullie doelgroep is?
Jazeker! Omdat wij inmiddels meer dan 29.000 geregistreerde leden in onze database hebben kunnen wij u gemakkelijk vertellen wat onze doelgroep is:
Geslacht    
Mannen   ---------------------------------------------------- 43 %
Vrouwen   ---------------------------------------------------- 57 %
Leeftijd
> 12 jaar D/E/F-jeugd ---------------------------------------------------- 3 %
12-13 jaar C-jeugd ---------------------------------------------------- 7 %
14-15 jaar B-jeugd ---------------------------------------------------- 14 %
16-17 jaar A-jeugd ---------------------------------------------------- 16 %
18-35 jaar Senioren ---------------------------------------------------- 48 %
< 35 jaar Veteranen ---------------------------------------------------- 12 %


Kunnen jullie al jullie behaalde resultaten aantonen zodat er een realistische voorspelling te maken is voor ons als adverteerders?
Ook dat is geen probleem! We werken met Google Analytics en dit programma houdt voor ons alle statistieken van de website bij. Deze gegevens staan ook altijd ter beschikking tot onze adverteerders tijdens de contractperiode.

Welke bannerposities hebben jullie momenteel en wat zijn hiervan de tarieven?
Momenteel hebben we onderstaande bannerposities. Deze banner komt op elke pagina terug aan de rechterkant (altijd boven de vouw). Verder is er ruimte voor een korting mocht er interesse zijn voor het adverteren voor een langere periode. Verder zijn er natuurlijk geen verborgen opstartkosten, minimale bestedingen en dergelijke belemmeringen.
Bannerpositie Formaat
Button banner 120x150
Rectangle 300x250
Half page banner 300x600


Zijn er nog andere mogelijkheden m.b.t. adverteren?
Die mogelijkheid is er zeker! We sturen een (beperkt) aantal maal per jaar een nieuwsbrief naar al onze (>29.000) leden. Hierin kunt u mee met een leuke actie en/of banner. Ook is er ruimte voor het aanbieden van producten of het organiseren van leuke prijsvragen etc. Alles is mogelijk en wij staan dan ook open voor alle voorstellen! De tarieven van deze overige mogelijkheden zijn op aanvraag.

Geintresseerd?
Mocht u interesse hebben in een bannerpositie of u heeft nog vragen? Neem dan contact op met de heer Bredenoord via marketing@mijnhockeyteam.nl en u krijgt gegarandeerd binnen 48 uur een reactie.

Sponsors